Kotitekoiset naamiot säteilevälle, levänneille ihoille




Jos ihosi tarvitsee hemmottelua kesän lämmön jälkeen, syksy on täydellinen aika antaa se sille. Selitämme nämä reseptit kotitekoisille naamioille kaikentyyppisille ihotyypeille osoittamalla, että sileän ja tasaisen ihon saamiseksi ilman vikoja ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa kalliisiin hoitoihin. Monesti toimivia kauneustemppuja löytyy niistä resepteistä, jotka sukupolvelta toiselle ovat siirtyneet äideiltä tyttäriin. Remedios caseros: Mascarillas caseras para cuidar la piel en invierno - Foto 1

Kyllä, puhumme kotitekoisista naamioista, niistä voiteista, jotka on valmistettu kotona perinteisellä tavalla, joka perustuu luonnollisiin ainesosiin ja (mikä parasta) ilman jälkiä kemikaaleista, säilöntäaineista tai väriaineista. Tietenkin sinun pitäisi tietää, että vaikka ne ovat luonnollisia tuotteita, sinun on oltava varovainen joidenkin kanssa, koska ne ovat luonnollisia, ei tarkoita, että ne ovat vaarattomia.




Esimerkiksi sitruuna on erittäin hapan, minkä vuoksi sinun tulee aina käyttää sitä pieninä määrinä ja sekoitettuna toisen ainesosan kanssa, koska se voi aiheuttaa ihon herkkyyttä. Vastineeksi yksi sen suurimmista eduista on, että se toimii luonnollisena supistavana ja antibakteerisena. Siksi on erittäin suositeltavaa hoitaa rasvaiselle iholle liittyviä ongelmia.

Ja se on, että tämän tyyppinen iho, joka on taipuvainen aknelle ja loistaa enemmän kuin haluaisimme, on yksi yleisimmistä nuorten naisten keskuudessa. Siksi ajattelemalla sinua olemme etsineet parhaita kotitekoisia naamioita rasvaiselle iholle, joita voit tehdä kotona helposti ja luonnollisilla ainesosilla.

Katso galleria ja valitse sinulle parhaiten sopiva.