Zelfgemaakte maskers voor een stralende en rustgevende huid
Als je huid na de zomerhitte verwend moet worden, is de herfst het perfecte moment om dat te geven. We leggen deze recepten voor zelfgemaakte maskers voor alle huidtypen uit en laten zien dat voor een gladde, gelijkmatige en smetvrije huid niet veel geld hoeft te worden uitgegeven aan dure behandelingen. Vele malen zijn de schoonheidstrucjes die werken terug te vinden in deze recepten die generatie na generatie zijn doorgegeven van moeders op dochters.

Remedios caseros: Mascarillas caseras para cuidar la piel en invierno - Foto 1

Ja, we hebben het over zelfgemaakte maskers, die zelfgemaakte zalven die traditioneel gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten en (het beste van alles) zonder een spoor van chemicaliën, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Maar je moet weten dat, ook al zijn het natuurlijke producten, je met sommige ervan voorzichtig moet zijn, omdat het feit dat ze natuurlijk zijn niet betekent dat ze onschadelijk zijn.
 

Citroen is bijvoorbeeld zeer zuur en daarom moet u het altijd in kleine hoeveelheden gebruiken en vermengen met een ander ingrediënt, omdat het gevoeligheid in de huid kan veroorzaken. Aan de andere kant is een van de grootste voordelen dat het werkt als een natuurlijk samentrekkend en antibacterieel. Daarom is het super geïndiceerd om problemen met betrekking tot een vette huid te behandelen.

Omdat dit type huid de neiging heeft om acne te krijgen en meer te glanzen dan we zouden willen, is het een van de meest voorkomende huidtypen onder jonge vrouwen. Daarom hebben we, denkend aan u, gezocht naar de beste zelfgemaakte maskers voor de vette huid die u thuis kunt maken met gemakkelijke en natuurlijke ingrediënten.

Neem een kijkje in de galerij en kies degene die je het beste bevalt.