Děláte dřepy správně? Objevte triky, abyste získali perfektní zadek




VÝHODY DŘEPY

Když dřepy, hýždě svaly, quadriceps, dvojčata, dolní části zad, abs, a paže jsou zpracovány. Jeho pohyb pomáhá spalovat tuk, posilovat kosti a klouby, vytvářet svaly a získat sílu, vytrvalost, rovnováhu a pružnost. Dřepy jsou také dobré pro srdce, protože nahoru a dolů těla zvyšuje čerpání krve směrem k dolnímu vlaku.

JAK UDĚLAT DŘEPY SPRÁVNĚ?

Chica calentando en la plataforma de madera en la orilla del río | Foto Premium

Začni s trochou kardio. Pokud chcete začít s dřepem cvičení, měli byste si uvědomit, že zahřátí je důležité pro začátek fyzického cvičení, protože aktivuje vaše tělo a zabrání zranění.

Pro začátek s dřepy se zaměříme na pozici. Vžijte se do pohodlné polohy: někteří lidé mohou dát své prsty ven, ale je to také v pořádku, aby je paralelně. Pokud si nejste jisti, co je pro vás nejlepší, umístěte nohy na šířku ramen a vydejte je o 15 stupňů ven. Udržujte celou podrážku nohy spočívající na zemi, vaše nohy by měly být zarovnány ve výšce kyčle a sestoupit ohýbáním kolen o 90 stupňů. To způsobí, že vaše klouby nebudou trpět a pracovat svalové skupiny nohou. Vynuť si břišní část, jako by tě někdo chtěl praštit. Dívejte se dopředu, s hlavou vztyčenou.