Doe je goed aan kraakpanden? Zoek de trucjes uit om de perfecte kont te krijgen




VOORDELEN VAN KRAAKPANDEN

Bij het doen van hurkzitten worden de spieren van de billen, de quadriceps, de kuiten, de onderrug, de buik en de armen bewerkt. De beweging helpt bij het verbranden van vet, het versterken van botten en gewrichten, het opbouwen van spieren en het verkrijgen van kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht en elasticiteit. Hurken zijn ook goed voor het hart, omdat het op en neer bewegen van het lichaam het pompen van bloed naar het onderlichaam verhoogt.

HOE DOE JE KRAAKPANDEN OP DE JUISTE MANIER?

Begin met wat cardio. Als u wilt beginnen met een kraakoefening, moet u er rekening mee houden dat het opwarmen belangrijk is voor het begin van de fysieke oefening, omdat het uw lichaam zal activeren en blessures zal voorkomen.

Om te beginnen met de kraakpanden, zullen we ons richten op de positie. Kom in een positie die comfortabel is voor u: sommige mensen vinden het nuttig om hun tenen uit te steken, maar het is ook goed om ze parallel te zetten. Als u niet zeker weet wat het beste voor u is, plaats dan uw voeten op schouderbreedte van elkaar en kijk naar buiten met 15 graden. Houd de gehele voetzool op de grond, met de voeten op heuphoogte en met de knieën 90 graden gebogen. Dit voorkomt dat uw gewrichten lijden en werkt de spiergroepen in uw benen. Duw op het buikgedeelte, alsof iemand je gaat slaan. Kijk uit, met je hoofd omhoog.