Děláte dřepy správně? Objevte triky, abyste získali perfektní zadek




S příchodem září jsme se dostali na vrchol s posilovnou. Zní to povědomě, že? Po návratu léta navrhujeme, aby se fit a ztratit ty “kilitos” více než štěstí léta nám dává. Je pravda, že někdy začneme provádět řadu cvičení, aniž bychom znali výhody nebo škody, které nám mohou způsobit. Nebo ani nevíme, jestli je to cvičení správné.
Cómo-hacer-sentadillas
Dřepy jsou, že fyzické cvičení, které jsme všichni začlenit do našeho cvičení palubě získat perfektní zadek. Ale nebereme v úvahu, že špatně vyrobený squat může být škodlivý pro vaše zdraví: vaše záda a kolena by mohly trpět následky.




Je třeba mít na paměti, že špatně provedené squat, kromě toho, že jsou škodlivé, neaktivuje vaše svaly v dostatečné intenzitě, to znamená, že to bude cvičení bez výsledků. To zvýší pravděpodobnost zranění a navíc vaše klouby budou trpět extrémním napětím.

Aby se tak nestalo, přinášíme vám triky, které potřebujete vědět, abyste správně udělali dřepy a cvičení je účinné. Už jsme odhalili některé z tipů, jak získat tónovaný zadek a teď je řada na vás. Dobře-hrál squat vám přinese četné výhody, z práce svalových skupin, aby vaše záda zdravá na zlepšení kloubů a odbourávání tuků. Nezapomeňte však, že pokud nemáte dostatek znalostí, musíte provádět cvičení pod dohledem odborníka. Nezaměřujte se jen na dřepy, vytvořte cvičební desku, ve které posilujete ruce a celé tělo tak, aby výsledky byly optimální. Pokud nedostatek času je vaše velké dilema, nebojte se, protože budete moci vykonávat doma. Už nejsou žádné výmluvy, jak se chýlit k práci. Tak do toho jdi. Uvidíte výsledky!